References

Here is what some of our previous bookers have said about us (in Swedish only):

 

  • ”Det var ett sant nöje att jobba med The Royal Roses Burlesque Troupe. Ett glatt gäng som showar skjortan av sin publik med härlig intensitet och glimten i ögat samt läckra former. Jobbar gärna med dessa ladies igen.”
    Dan Andersson, Burlesko, Hotell Ekenäs, Koster, 2012

 

 

  • ”När jag funderat ett tag på vad jag önskade mig inför min 50-årsdag, kom jag på att en riktigt rolig upplevelse skulle vara det bästa... Det jag ville helst var att få hålla en burlesque-/mafia-fest, med god mat och dryck ihop med mina bästa vänner. Efter att jag fått kontakt med The Royal Roses Burlesque Troupe drog planeringen igång. De var så trevliga att planera med. Vi bollade idéer och valde ut musik och nummer som skulle passa kvällens tema. Festlokalen blev en fin gammal teater i staden närmast där jag bor. Vi hade en helt underbar kväll, med två shower och flickorna drog med oss i en saga om borgmästare, smuggelkungar och glada flickor med tvivelaktigt förflutet. Jag rekommenderar The Royal Roses Burlesque Troupe å det varmaste. Ni kommer att få en upplevelse att minnas resten av era liv. De ställer upp till 100%!!!!”
    Anette Rovik Öberg, Östersund, 2012

 

 

  • ”Vi inledde ett samarbete med The Royal Roses inför The Royal Swedish Roller Derbys fundraiser-fest. De var mycket trevliga och professionella att jobba med, och deras uppträdande var så uppskattat att vi bad dem köra en gång till, senare på kvällen, och de levererade igen!”
    Michel Lil-Chazza, The Royal Swedish Roller Derby, Stockholm, 2012